Ga naar content

Bureau Brabant uitzending 29 januari 2018

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Breda, Riel, Goirle, Oosterhout, Tilburg - Maandag 29 januari vragen wij uw hulp bij vier zaken waaronder een tweetal beschietingen in Breda en brandstichting in Tilburg. Ook een pinpasfraude in Riel en een gezochte man in Oosterhout komen in de uitzending aan bod. Help mee en deel uw informatie. Zelfs de kleinste aanwijzing kan helpen deze misdrijven op te lossen.

Brandstichting Arriva bussen Tilburg

Breda

Op 6 januari worden 2 woningen beschoten. Daarna wordt ook een BMW in brand gestoken. Een Team Grootschalige Opsporing onderzoekt de beschietingen die mogelijk een relatie hebben met het aantreffen van een dode man in de Roeselarestraat op 9 januari jongstleden. Deze zaak werd ook behandeld in Opsporing Verzocht op 23 januari jongstleden.

Riel/Goirle

Op 16 juli 2017 wordt op slinkse wijze een bankpas gestolen in Riel en daarna wordt met die pas gepind in Goirle. De dader hebben we op beeld. Wie is deze man met pet?

Oosterhout

Deze man zoeken we in een strafrechtelijk onderzoek. Hij pleegde een strafbaar feit op 28 oktober 2017.We willen graag weten wie hij is. Kijk naar de beelden gemaakt van deze man in winkelcentrum Arendshof.

Tilburg

Drie brandstichtingen bij Arriva en een aantal bussen geheel vernielden een kantoorruimte raakte beschadigd door brand op 16 en 29 september 2017. Op 12 november 2017 stal iemand zelfs een bus en reed er uren mee rond in Tilburg en omstreken. Daarna werd ook deze bus in brand gestoken. Wie is verantwoordelijk voor deze miljoenenschade? Een beloning van 10.000,= Euro is uitgeloofd voor de gouden tip.

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.