Ga naar content

Politie zoekt getuigen ramkraak westwijkplein UPDATE

Laatste update:

Amstelveen - Op dinsdag 31 januari vond er een ramkraak plaats op het Westwijkplein. De politie is op zoek naar getuigen of personen die informatie hebben over deze zaak.

Rond 03.30 uur wordt de pui van een supermarkt met een auto geramd. De inzittenden van de auto doen een poging om de pinautomaat in de winkel te openen. Uit onderzoek is gebleken dat de auto onlangs was gestolen in Hoofddorp. De auto is hierna vermoedelijk in brand gestoken. Door de rookontwikkeling is er veel schade ontstaan.

Auto gestolen in Hoofddorp, met scooter gevlucht richting sportvelden

De auto die is gebruikt bij de ramkraak is een BMW station uit de 3 serie is. Deze auto is tussen maandag 22 januari 2018  22.05 uur en dinsdag 23 januari 07.00 uur gestolen op Spannenburg in Hoofddorp. De daders trachtten tevergeefs de geldautomaat te openen. De auto staken ze vermoedelijk in brand en vluchtten op een scooter in de richting van de sportvelden aan de Noorddammerweg in Amstelveen. Mogelijk dat iemand beeldmateriaal heeft van deze voertuigen en/of routes dat is opgenomen met een dashcam of een vaste camera. 

Getuigen en mensen met meer informatie over deze ramkraak wordt verzocht contact op te nemen met op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie en beeldmateriaal kan men ook met de recherche delen via het tipformulier.