Ga naar content

Verdachte openlijke geweldpleging aangehouden

Laatste update:

Boxtel - Wij hielden dinsdag 10 juli rond 11.00 uur een 20-jarige man uit Boxtel aan nadat hij zichzelf kwam melden op het politiebureau. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een openlijke geweldpleging afgelopen weekend op de Markt in Boxtel. Daar raakte een 21-jarige man gewond bij een mishandeling, hij werd met letsel aan het hoofd overgebracht naar het ziekenhuis. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Nieuwe uniform politie

Zondag rond 2.25 uur kregen wij een melding dat er door meerdere personen gevochten zou worden op de Markt in Boxtel. Toen collega’s op de Markt kwamen troffen zij daar meerdere personen aan op straat en de sfeer was onrustig. Een 39-jarige man uit Boxtel werd aangehouden voor het beledigen van een agent. Een 21-jarige man uit Boxtel werd aangehouden omdat hij na meerdere waarschuwingen niet reageerde op aanwijzingen van de politie.

Na een getuigenoproep kregen wij reacties van getuigen, zij hadden ook filmpjes gemaakt van het vechten. Wij doen onderzoek naar wat er nu precies is gebeurd en wat de aanleiding was voor het vechten en de onrust op de Markt. Mochten er getuigen zijn die wij nog niet gesproken hebben, maar die wel informatie voor ons hebben dan horen wij dat graag. Zij kunnen contact met ons opnemen op 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.