Ga naar content

Man gaat er vandoor met crossmotor

Laatste update:

Breda - De politie onderzoekt de verduistering van een crossmotor in Breda. Een man ging er na een afspraak met de eigenaar van de motor op het ding vandoor.

Op maandag 4 juni rond 20.40 uur kreeg de politie een melding binnen van een man die van zijn crossmotor bestolen zou zijn. Dat gebeurde in de Bredase wijk de Haagse Beemden. Hij had in die wijk afgesproken met een potentiële koper voor de motor. De afspraak was gemaakt via internet. De koper wil een proefritje maken en rijdt weg met de motor om vervolgens niet meer terug te keren. Agenten hebben nog gezocht naar de motor, een Honda CRF 250, rood/ wit/ zwart van kleur en niet voorzien van kentekenplaten, maar deze en de verdachte zijn spoorloos.

Signalement

Van de dief is een summier signalement bekend. Het is een man, lichtgetint, ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg een grijze broek, zwart/grijs vest en sneakers. In de eerste melding zou sprake zijn van een vuurwapen. Het is echter niet duidelijk geworden of de man daadwerkelijk gewapend was.

Getuigen

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.