Ga naar content

Vernielingen gepleegd in en rondom parkeergarage gerechtsgebouw

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Breda - In en rondom de parkeergarage naast het gerechtsgebouw aan de Stationslaan zijn donderdagavond 7 juni vernielingen gepleegd. De twee daders staan duidelijk op de camerabeelden. De politie roept hen op zich te melden, voordat de beelden openbaar worden gemaakt.

Rond middernacht werd de brandweer gealarmeerd, nadat er in de parkeergarage een brandalarm was geactiveerd. Hier staan overdag de auto’s van de medewerkers van het gerechtsgebouw. De brandweerlieden constateerden de vernielingen, zoals een met verf besmeurde auto, waarop de politie naar de locatie kwam. De daders hebben zich in geen geval toegang kunnen verschaffen tot het gerechtsgebouw zelf.

Camerabeelden

Op de aanwezige camerabeelden zijn de twee personen duidelijk te zien. Zij komen rond 23.30 uur het terrein opgelopen. De politie roept hen op zich te melden. Indien dit niet gebeurt, zullen de beelden na toestemming van de officier van justitie openbaar worden gemaakt.

Weet u meer over het incident of de daders? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan neemt u contact op via 0800-7000.