Ga naar content

Vechtpartij bij horecagelegenheid

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Tilburg - Bij een horecagelegenheid op het Pieter Vreedeplein vond vannacht een vechtpartij plaats. Een man raakte hierbij gewond. De politie hield twee verdachten (35 en 21 jaar) uit Den Haag aan.

De politie kreeg rond 03.30 uur een melding van een vechtpartij. Vanwege de onrustige situatie en de hoeveelheid bezoekers, ging de politie met meerdere eenheden naar de locatie. Een man uit Tilburg raakte bij de vechtpartij gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bezoekers werden vervolgens naar buiten begeleid. De aanleiding van de vechtpartij wordt onderzocht.

Waarschuwingsschot

Toen de agenten in de omgeving toezicht hielden, troffen zij op straat een vuurwapen aan. Vanwege de onrustige situatie en het vuurwapen op straat, voelde de politie zich genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen. Het vuurwapen is in beslag genomen. Twee mannen uit Den Haag zijn aangehouden. Hun betrokkenheid bij de vondst van het vuurwapen wordt onderzocht.

Getuigen

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

 

BVH 2018057362