Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Zwaargewonden bij ongeval tussen auto en snorscooter

Laatst gewijzigd op:

Maarssen - Op woensdag 21 maart raakten twee jongens zwaargewond bij een verkeersongeval op de Gageldijk. De politie doet een getuigenoproep.

Rond 18.30 uur kwam een melding van een ongeluk, waarbij een snorscooter in botsing was gekomen met een auto. De auto, die vanuit de richting Maarssen kwam, raakte de scooter toen deze bij een oversteekplaats de weg overstak. Agenten gingen erheen en troffen de slachtoffers van 16 en 17 jaar uit Bilthoven aan. Omstanders hadden al eerste hulp verleend, waarna de agenten het overnamen. Een traumahelikopter landde op de plek van het ongeval en uiteindelijk zijn de slachtoffers zwaargewond per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Specifieke getuige gezocht

De politie onderzoekt het ongeval en is vooral op zoek naar een getuige die achter de betrokken auto reed. Deze getuige, waarvan we niet weten of het een man of een vrouw is, reed in een donkerkleurige auto. Wij willen graag met hem of haar spreken, omdat deze getuige misschien iets gezien heeft dat kan helpen bij het onderzoek.

Bent u of kent u deze persoon of heeft u iets gezien dat kan helpen bij het onderzoek, meldt u zich dan bij de politie via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Zo onderneemt u actie: