Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Kopje koffie drinken met de wijkagenten Bergse Plaat bij McDonalds

Gepubliceerd op:

Bergen op Zoom - Gratis een koffie drinken met een wijkagent in fastfoodrestaurant McDonalds? Dat kan vanaf nu iedere eerste woensdag van de maand in de Mac in de wijk Bergse Plaat. Wijkagenten Jesse Smidt en Nick van de Rijt zijn twee uurtjes aanwezig voor ‘ Koffie met een cop‘ en praten met burgers over wat er speelt in hun wijk en beantwoorden vragen.

Welkom

Restaurantmanager Jeffery Baardwijk klopte met voorstel aan bij de wijkagenten. De twee wijkagenten reageerden enthousiast. Op woensdag 7 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur is de eerste ‘Koffie met een cop’ in de McDonalds aan de Boulevard-Noord. Iedereen is welkom. “ Het is een laagdrempelige manier om in contact te komen met de wijkbewoners. We kunnen bespreken wat er leeft in de omgeving van de mensen. En we kunnen mensen tips en adviezen geven over bijvoorbeeld het voorkomen van inbraken of babbeltrucs. Het restaurant is een ontmoetingsplaats voor jong en oud. McDonalds biedt de bezoekers een gratis drankje aan.“, zeggen de wijkagenten.

 

Elke eerste woensdag van de maandag

Koffie met een Cop start op woensdag 7 maart. Elke eerste woensdag van de maand zijn wijkagenten Jesse Smidt en Nick van de Rijt tussen 14.00 en 16.00 uur aanwezig in de McDonald’s aan de Boulevard-Noord.

 

Data 2018:

 maart

 4 april

 2 mei

6 juni

4 juli

1 augustus

5 september

3 oktober

7 november

5 december