Ga naar content

Helpt u mee de laatste uren van Orlando in kaart te brengen? Kijk vanavond Opsporing Verzocht!

Laatste update:

Rotterdam/Den Haag - Het rechercheteam dat de vermissing en overlijden van de 17-jarige Rotterdamse Orlando onderzoekt, heeft uw hulp nog steeds nodig. De grote vraag is nog altijd: Hoe belandde Orlando in het water van het Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg. In Opsporing Verzocht vanavond om 20.30 uur aandacht voor deze zaak.

Tips

Al ruim 70 tips zijn binnen. Iedere tip wordt beoordeeld en zo nodig verder onderzocht. Wat Orlando precies is overkomen is nog volop in onderzoek.

Vermissing

Orlando bezocht regelmatig datingsites . Zo maakte hij afspraken en dat gebeurde ook zondagavond 18 februari. Hij ging voor een date naar Den Haag met de Randstadrail en de tram. De politie heeft de man gesproken met wie Orlando de afspraak had. Deze man heeft gezegd dat hij Orlando heeft opgehaald bij de basisschool aan het Böttgerwater en dat hij Orlando om elf uur ’s avonds daar weer heeft afgezet, waarna de jongen met het openbaar vervoer zou terugreizen naar Rotterdam.

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 6 maart om 20.30 uur uitgezonden op NPO1.  Woensdag 7 maart rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2. Tips kunnen gedeeld worden met de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Ook via Roze in Blauw kun je tippen via 0800-7444477 (24/7 bereikbaar).