Ga naar content

Vrouw overleden na steekincident, man aangehouden

Laatste update:

Breda - Woensdagavond is bij een steekincident aan de Klaverweide een vrouw overleden.

Afzetlint

Het incident gebeurde rond 18.30 uur. Politie en ambulancedienst gingen met spoed naar de Klaverweide. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Er werd eerste hulp aan de vrouw verleend. Rond 19.15 uur werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, waar ze even later overleed. Het slachtoffer is een vrouw (42) uit Hoogvliet.

Cellencomplex

Een 42-jarige man uit Breda werd meteen ter plaatse door enkele agenten aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Politieonderzoek

De politie onderzoekt het incident. Zo is onder andere de omgeving tot rond 22.30 uur voor een sporenonderzoek afgezet en worden getuigen verhoord. Het gewelddadige incident lijkt zich afgespeeld te hebben in de relationele sfeer. Naar de precieze relatie wordt nog onderzoek gedaan.

Getuigen en beelden

Er zouden door verschillende omstanders beelden van het incident gemaakt zijn. Mochten mensen beelden hebben dan ontvangen we die graag. Bent u getuigen geweest van het incident of was u kort voor of kort na het incident aanwezig bij de Klaverweide en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem bel dan 0800-7000. Of vul het tipformulier in.