Ga naar content

Politie zoekt getuigen schietincident

Laatste update:

Den Haag - De districtsrecherche van bureau Scheveningen is op zoek naar getuigen van een schietincident woensdag 2 mei op de hoek van de Franklinstraat met de Newtonstraat.

Detailopname van uniformen motoragenten

Om 21.34 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er geschoten zou worden op de Franklinstraat. Gewaarschuwde agenten troffen enkele hulzen op straat aan. Getuigen verklaarden dat er meerdere auto’s waren weggereden. De recherche startte direct een onderzoek. Het team Forensische Opsporing verrichtte ter plaatse een uitgebreid onderzoek. Ook de politiehelikopter werd ingezet.

Later op de avond werden er in Wassenaar twee mannen aangehouden. Hun betrokkenheid bij het schietincident wordt onderzocht. Het gaat hier om een 27-jarige en een 39-jarige man, beiden uit Den Haag. Het is niet bekend of er bij het schietincident één of wellicht meerdere gewonden zijn gevallen.

De politie heeft al enkele getuigen gesproken maar is op zoek naar meer informatie.
Heeft u iets gezien, of heeft u informatie over dit schietincident? Neem dan contact op met de districtsrecherche van bureau Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem dan via M 0800-7000.