Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drie aanhoudingen in Steenbergen

Gepubliceerd op:

Steenbergen - In Steenbergen zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie mensen aangehouden voor verstoring van de openbare orde, mishandeling en belediging van politiemensen.

Om ongeveer twee uur ontstond een vechtpartij waarbij tien mensen een actieve (negatieve) rol speelden. De aanwezige politiemensen moesten hun wapenstok gebruiken om de groep uit elkaar te drijven. Een man, van 31 jaar die afkomstig is uit Steenbergen, is aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

De politie maakte tijdens hun dienst gebruik van bodycams en heeft beelden gemaakt van het opstootje. Eén vrouw uit Nieuw-Vossemeer (18 jaar) vond het nodig om de dienstdoende agenten in grove bewoordingen te beledigen. Zij is aangehouden. De beelden die van haar zijn gemaakt worden meegenomen in het onderzoek en worden overgedragen aan de officier van justitie.

Op camerabeelden zag de politie even later dat een man werd mishandeld. Op basis van die beelden kon een 21-jarige man uit Steenbergen worden aangehouden. Het slachtoffer van de mishandeling werd niet meer aangetroffen, mogelijk meldt hij zich nog zodat er van hem een aangifte kan worden opgenomen.