Ga naar content

Getuigen gezocht van overval op hotel

Laatste update:

De Bilt - In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 november werd een hotel overvallen. De verdachten zijn er met onbekende buit vandoor gegaan.

Detail afzetlint

Rond 2.15 uur kwam een melding van een overval bij een hotel aan De Holle Bilt. Twee mannen op een scooter parkeerden bij het hotel, waarna één van hen naar binnen ging. Hij bedreigde de medewerker met een mogelijk vuurwapen en wilde geld hebben. Met een onbekend geldbedrag rende hij naar buiten en stapte hij weer bij de andere man op de scooter. Hierna reden ze weg in onbekende richting. Het slachtoffer, die gelijk de politie alarmeerde, raakte niet gewond.

Signalementen

De verdachte die in het hotel is geweest is een man van middelbare leeftijd, vermoedelijk boven de 50 jaar. Hij heeft een blanke huidskleur en is rond de 1,70 meter lang. Hij droeg een bril.

Iets gezien?

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.