Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van overval op seksshop

Gepubliceerd op:

Den Haag - Een seksshop aan de Weteringkade werd dinsdag 20 november omstreeks 19.45 uur overvallen door een onbekende man. De verdachte gebruikte fysiek geweld tegen een medewerker en stal een geldbedrag. De politie onderzoekt de zaak.

Uniformjassen aan een kledingrek

Het slachtoffer belde direct na de overval met de politie. Hij vertelde dat hij alleen in de winkel aanwezig was, toen een onbekende hem overviel en daarbij geweld gebruikte. Daarna ging de, in het zwart geklede, overvaller er met buit vandoor. Het slachtoffer raakte licht gewond en werd in een ambulance behandeld.

De politie zoekt getuigen. Hebt u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Weteringkade? Of zag u de overvaller in die omgeving? Bel dan met de districtsrecherche Den Haag-Centrum. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Bel 1-1-2

Ziet u iets verdachts bij u in de buurt? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de daders omschrijven of de vluchtrichting van de auto of scooter vertellen, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon. Let wel goed op uw eigen veiligheid! Meer tips vindt u op www.politie.nl.