Ga naar content

Vermoedelijke drugsdealers en –gebruiker aangehouden na drugsdeal

Laatste update:

Breda - Politiemensen hebben vrijdagmiddag 23 november 2018 in de Vincent van Goghstraat twee vermoedelijke drugsdealers aangehouden en even later op de Tramsingel hun ‘klant’. Het gaat om twee dealers uit Breda van 22 en 30 jaar oud en om een Bredase gebruiker van 54 jaar oud.

Een politieagent zag vrijdag aan het begin van de middag op de kruising van de Nijverheidssingel met de Leuvenaarstraat dat een man contact had met de inzittenden van een auto. De auto komt in de politiesystemen vaker voor in relatie tot handel in verdovende middelen, reden voor de politie om de auto te controleren. Dat gebeurde in de Vincent van Goghstraat. In de auto troffen de agenten diverse telefoons en een handelshoeveelheid verdovende middelen aan. Ondertussen werd in de Tramsingel de ‘klant’ aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van 7 bolletjes cocaïne en een bolletje heroïne.

Onderzoek loopt nog

Alle verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau. De 54-jarige verdachte heeft een verklaring afgelegd en is later in opdracht van een officier van Justitie weer in vrijheid gesteld. De twee dealers zijn in verzekering gesteld. Het onderzoek naar hun activiteiten wordt voortgezet.