Ga naar content

Politie onderzoekt gewapende overval op woning

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Oisterwijk - De politie doet onderzoek naar een (poging) gewapende overval op een woning aan de Scheepersdijk. Vermoedelijk drie mannen overvielen de woning in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 november 2018 rond 01.30 uur. De politie vraagt de hulp van mensen die hier iets van afweten.

Twee mannen wisten in de woning te komen, bedreigden de aanwezige bewoners met een op een vuurwapen lijkend voorwerp en eisten geld. Nadat één van de bewoners begon te schreeuwen, vertrokken ze onverrichterzake. Ze gingen er te voet vandoor in de richting van de Gemullehoekenweg. De bewoner zag toen de mannen wegrenden, dat er een derde man buiten op de uitkijk had gestaan.

Jonge verdachten

De politie onderzoekt de (poging) woningoverval en bekijkt onder andere hoe de mannen de woning zijn binnengekomen. Ook onderzoekt de politie hoe de mannen naar de Scheepersdijk zijn gekomen. Het zou gaan om drie jonge overvallers, ze droegen alle drie donkerkleurige kleding.

Politie vraagt om tips

Er zijn ongetwijfeld mensen die weten wie deze laffe overval gepleegd hebben. We vragen deze mensen dringend hun informatie te delen. Dat kan anoniem of als tipgever van ons Team Criminele Inlichtingen. uw naam wordt dan niet bekend bij de verdachten.
Tips:
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)