Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Gewonde vrouw op straat aangetroffen; politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Waalre - Op Den Hof in Waalre is in de nacht van vrijdag op zaterdag een gewonde vrouw op straat aangetroffen. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. We zoeken getuigen.

Politie-embleem

Rond 0.30 uur op zaterdag 24 november kreeg de politie een melding van vier personen. Zij hadden op straat een gewonde vrouw aangetroffen. Toen de collega’s ter plaatse kwamen bleek de vrouw een wond aan haar achterhoofd te hebben. Vermoedelijk is ze geslagen met een voorwerp.

Onduidelijk

De 46-jarige vrouw uit Waalre is naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld. Ze moest een nachtje blijven ter observatie. Er is nog veel onduidelijk over wat er is gebeurd. Uit de verklaringen van de vrouw blijkt niet heel veel meer dan dat zij van achteren zou zijn benaderd en op het hoofd geslagen. Een signalement van de verdachte of een duidelijke aanleiding ontbreekt. De vier personen die de melding maakten hebben de vrouw gevonden toen ze al op straat lag. Van het incident zelf hebben zij niets gezien.

Tips

De politie heeft ter plaatse technisch onderzoek verricht en ook wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden beschikbaar zijn. De politie zou graag in contact komen met mogelijke getuigen: mensen die het incident hebben gezien of mogelijk andere informatie hebben die bij het onderzoek zou kunnen helpen. Hen wordt gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen.