Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht overval telefoonwinkel Schiedam

Laatst gewijzigd op:

Schiedam - Een telefoonwinkel aan de Nieuwe Passage in Schiedam is vrijdagochtend 23 november overvallen. De politie is op zoek naar getuigen.

Detailopname van uniformen motoragenten

Rond tien uur kwamen twee donker geklede mannen de winkel in en bedreigden medewerkers met een vuurwapen. Vervolgens gingen de overvallers er met de buit, meerdere telefoons, vandoor in een auto. Het Regionaal Team Overvallen van de politie is direct een zoektocht gestart naar de daders. Camerabeelden zijn opgevraagd en getuigen zijn gesproken. Ook werd slachtofferzorg geregeld voor de medewerkers van de telefoonwinkel.

Een verdachte aangehouden

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een van de verdachten aangehouden. Het betreft een man van 22 jaar uit Schiedam. De andere overvaller wordt nog gezocht. De politie sluit niet uit dat er meer dan twee daders bij de overval betrokken waren.

Heeft u tips?

Heeft u iets verdachts gezien op vrijdagochtend in de omgeving van de Nieuwe Passage in Schiedam, bent u getuige geweest en heeft u de politie nog niet gesproken of heeft u meer informatie die ons verder kan helpen? Neem dan contact op de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in.