Ga naar content

Drugsdumpingen Sluiskil en Biervliet

Laatste update:

Sluiskil/ Biervliet - Gisterenavond rond 21:15 uur werd er een drugsdumping gemeld aan de Nieuwe Blikstraat te Sluiskil. De politie trof een grote hoeveelheid vermoedelijk synthetisch drugsafval aan in een sloot. Het afval bestond onder andere uit diverse vaten. Vanmorgen om 8:55 uur werd er wederom een drugsdumping gemeld. Dit keer aan de Noordstraat in Biervliet. Ook hier bestond het afval uit onder andere vaten. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Op donderdag 9 november 2018 rond 21:15 uur kreeg de politie een melding van een drugsdumping in Sluiskil. Agenten kwamen ter plaatse en troffen in een sloot de goederen aan. Het ging om een grote hoeveelheid afval. Door een graafmachine werden de spullen uit de sloot gehaald en de vervuilde grond uitgegraven. De goederen werden in beslag genomen voor verder onderzoek. Het gedumpte afval bestond onder andere uit twee vaten van 1000 liter, blauwe drum, jerrycans, zakken, een afvoerbuis en een metalen bak.

Dumping Biervliet

Vanmorgen op 9 november 2018 om 8:55 uur werd er nog een drugsdumping gemeld bij de politie. Deze goederen lagen aan de Noordstraat in Biervliet. Het afval bestond uit onder andere drie vaten van 1000 liter, drie vaten van 30 liter, een jerrycan met bruine substantie, afzuigmateriaal en een koolstoffilter. De politie onderzoekt ook deze dumping. Of dat beide dumpingen met elkaar te maken hebben is nog onbekend. De politie heeft u hulp dan ook hard nodig.

Getuigenoproep

Wij onderzoek de zaak en zijn op zoek naar getuigen die in de omgeving iets verdachts gezien hebben. De recherche onderzoekt het tijdspad en is ook opzoek naar getuigen die op die locaties niets hebben zien liggen. U kunt zich melden via 0900 – 8844. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.