Ga naar content

Getuigen gezocht van poging overval

Laatste update:

Gouda - De districtsrecherche Gouda is op zoek naar getuigen van een poging tot overval op een tankstation aan de Goverwellesingel, op donderdagavond 11 oktober rond 21:00 uur.

Politielogo op motorkap politieauto

De kassamedewerker van het tankstation zag dat er een man met een mes het tankstation binnenliep. Hij eiste geld uit de kassa, maar de kassamedewerker weigerde hem dat te geven. Vervolgens verliet de man het tankstation weer.

Er werd niets gestolen uit het tankstation. De verdachte is niet meer aangetroffen in de omgeving. De kassamedewerker wist wel een signalement van de verdachte op te geven. Dat is als volgt:

- man
- circa 1.60 m lang
- circa 23 jaar
- tenger postuur
- donkere huidskleur
- donkere ogen
- zwarte capuchon over zijn hoofd.
- een baseball pet met een klep, deze was plat
- Hij droeg een zwarte bandana, met rood aan de zijkant
- Ook droeg hij een zwart windjack met gele strepen op de mouwen. Op borsthoogte loopt zowel op de voor- als aan de achterzijde van het jack een horizontale gele balk.
- Daarnaast droeg hij een zwarte joggingbroek met Adidas-logo op het rechterbeen.

Getuigen gezocht

De recherche komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Hebt u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.