Ga naar content

Update: Dodelijk ongeluk A27 Hilversum

Laatste update:

Hilversum - Bij een eenzijdig ongeluk op de A27 bij Hilversum is in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober een vrouw om het leven gekomen.

Politielogo op zijkant politieauto

Rond 03.30 uur raakte het voertuig op de toerit naar de autosnelweg A27 van de weg. De auto schoot van het talud en raakte enkele bomen. De bijrijdster kwam daarbij om het leven. De bestuurder, een man uit Maarssen, raakte bij het ongeval lichtgewond. Omdat hij onder invloed van alcohol was werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Verkeersspecialisten en het Tactisch VerkeersTeam doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De plek van het ongeluk is afgesloten voor het verkeer.

Update onderzoek dodelijk verkeersongeluk

De inzittende die bij het dodelijk ongeluk op de toerit van de A27 afgelopen weekend om het leven kwam betreft een 33-jarige vrouw uit Maarssen. Bij het ongeval schoot de auto van het talud af en raakte enkele bomen. De bestuurder werd aanhouden en verhoord. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij is inmiddels heengezonden, maar blijft verdachte. Het Tactisch Verkeersteam zet het onderzoek voort.

Uw tip!

Heeft u informatie over dit verkeersongeluk? Geef dit dan door via 0900-8844 of maak gebruik van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.