Ga naar content

Straatroof in Breda

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Breda - Vannacht vond er een straatroof in de Odilia van Salmstraat plaats. De aangever (20) bevond zich op straat en werd dwingend aangesproken door een onbekend persoon die hem bedreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het slachtoffer gaf daarop diverse goederen af. De politie kwam ter plaatse en stelde direct onderzoek in. Dit is nog in volle gang.

In de nacht van zaterdag 13 oktober 2018, omstreeks 01:20 uur werd de politie gebeld voor een straatroof in de Odilia van Salmstraat te Breda. De agenten troffen ter plaatse het slachtoffer aan. Hij werd door een persoon met een bivakmuts en vermoedelijk een vuurwapen dwingend aangesproken. Er werden van de jonge man diverse goederen geëist. Het slachtoffer voldeed hieraan. De dader nam de spullen mee en is weggereden in vermoedelijk een oud model Volkswagen Polo. De politie stelde direct onderzoek. De aangever deed aangifte.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.