Ga naar content

Verdachte aangehouden bij aangetroffen drugslab

Laatste update:

Enschede - Afgelopen nacht heeft de politie een drugslab aangetroffen in een schuur achter een woning aan de Vlierstraat. De bewoner, een 42-jarige man, is aangehouden.

De recherche had informatie dat er grote hoeveelheden drugs in de woning aanwezig zouden zijn. Dat klopte: in de woning lagen harddrugs en grondstoffen voor het produceren en bewerken van drugs. In een schuur achter de woning werd een productieruimte voor het produceren van drugs gevonden. Vannacht is het lab bewaakt. Vandaag gaat het LFO (Landelijke Faciliteit Ontmanteling) onderzoek doen in de woning en in de schuur. Als dat onderzoek is afgerond wordt het drugslab ontmanteld.

Vermoedt u een drugslab?

Drugslabs kunnen zich overal bevinden; op het platteland of in de grote stad, in boerenschuren, woonhuizen, garageboxen of in flatgebouwen. Vermoedt u een drugslab? Bel dan de politie via 112.  Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Meer informatie over hoe te handelen bij het aantreffen van een drugslab vindt u hier: https://www.politie.nl/themas/aantreffen---vermoeden-drugslab.html#alinea-title-hoe-te-handelen-bij-aantreffen-van-een-mogelijk-drugslab

2018474097 AC