Ga naar content

Politie zoekt overvallers pakketbezorger Conducteurhof

Laatste update:

Rotterdam - Na het afleveren van een pakketje, trok een overvaller zaterdag een bezorger uit zijn bus. Meerdere spullen werden hem afgenomen. De man ging er vandoor op de fiets. De overvaller was niet alleen. Twee andere mannen namen pakjes mee uit de achterklep en reden weg in een witte auto. De politie zoekt getuigen.

Stockfoto

Zaterdag rond 16.00 uur leverde een pakketbezorger een pakketje af op het Conducteurhof in Rotterdam-Zuid. Toen hij weer instapte, werd hij door een man uit zijn bus getrokken, en persoonlijke spullen van hem afgepakt. De overvaller pakte ook twee pakketjes van de bijrijdersstoel en fietste hard weg. Daarna hoorde de bezorger zijn achterdeuren dichtslaan en zag hij twee andere mannen er vandoor gaan in een kleine witte auto zonder kentekenplaten. Hij miste inderdaad pakketjes uit zijn laadruimte. Deze werden even later weer teruggevonden.

Heeft u iets gezien?
De politie wil deze drie mannen heel graag aanhouden. Heeft u zaterdag iets gezien of gehoord wat kan leiden naar deze drie verdachten? Bel dan met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in.