Ga naar content

Liquidatiepoging in Bureau Rijnmond

Laatste update:

Rotterdam - Woensdagochtend 17 oktober rond elf uur loste een man meerdere schoten af op een 64-jarige Rotterdammer, die op dat moment met zijn auto bij de kruising Willem Ruyslaan-Oudedijk stilstond. De passagier bleef ongedeerd, maar de bestuurder zelf raakte zeer ernstig gewond. De politie heeft een aantal vragen waar de kijker van Bureau Rijnmond wellicht antwoord op heeft.

Interview Bureau Rijnmond

Twee inbraken

Naast deze liquidatiepoging ook aandacht voor twee inbraken, waarvan er één ook bij een poging bleef. Dit was in Schiedam. Daar verlieten de inbrekers de woning aan de Hermanus M.H. Coenradistraat zonder enige buit. In de Nehrusingel in Rotterdam werd ook ingebroken en daar  werd wel buit gemaakt. Van beide inbraken zijn beelden te zien in Bureau Rijnmond.

Overval slijterij

De politie is ook op zoek naar de man die op zondag 23 september 2018, om ongeveer 14:30 uur de slijterij  Gall & Gall aan de Jacob Catsstraat in Rotterdam overviel. Opvallend aan deze overvaller is zijn loopje. Kijk naar Bureau Rijnmond en oordeel zelf.

Fishing

Iedereen is inmiddels wel bekend met het begrip ‘Fishing’ , maar toch vallen er nog regelmatig slachtoffers. Zo ook een een 31-jarige man uit Den Haag. Hij werd slachtoffer van deze vorm van oplichting en met zijn pas  werd gepind bij een casino in Rotterdam. De verdachte is duidelijk in beeld.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.