Ga naar content

Twee verdachten overval Paul Krugerlaan aangehouden

Laatste update:

Den Haag - De politie hield woensdag 3 oktober twee verdachten aan voor de overval op een restaurant aan de Paul Krugerlaan op woensdagavond 15 augustus.

In de boeien, aangehouden

De twee mannen worden ervan verdacht dat zij op woensdagvond 15 augustus een gewapende overval pleegden op het restaurant en geld buit maakten. De recherche stelde direct een onderzoek in.

Woensdagmorgen hield de politie in een woning in Den Haag een 18-jarige Hagenaar aan. Aan het eind van de middag werd ook een tweede verdachte, een 16-jarige Hagenaar, in Den Haag aangehouden.

In het opsporingsprogramma Team West werden op 25 september camerabeelden getoond waarop de verdachten te zien waren. Na de uitzending ontvingen rechercheurs een aantal tips, die uiteindelijk leidden naar de twee mannen. Zij zitten vast en worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. 

Team West 
Team West wordt elke dinsdagavond, direct na het TV West-journaal van 17.00 uur, uitgezonden. In de avonduren en de dag erop wordt het programma enkele keren herhaald. Ook via www.omroepwest.nl is het programma terug te zien.