Ga naar content

Woning beschoten; wie weet meer?

Laatste update:

Den Bosch - Donderdagavond 4 oktober werd rond 18.30 uur een woning aan de Muntelwal in Den Bosch beschoten. De politie is op zoek naar getuigen.

Beschoten woning

De woning werd die betreffende avond een aantal keer beschoten, waarbij o.a. de voordeur geraakt werd. Er waren op dat moment meerdere personen aanwezig in de woning. Er raakte niemand gewond. De dader of daders zijn waarschijnlijk gevlucht met een voertuig, maar nog onbekend wat voor voertuig dat was. Ook is onbekend wat de vluchtrichting was. Wie kan ons daar meer over vertellen?

Getuigen of bewakingsbeelden

We zijn op zoek naar getuigen, maar ook komen we graag in het bezit van bewakingsbeelden uit de omgeving waarop mogelijk iets te zien is. Hebt u misschien beelden en heeft u die nog niet met de politie gedeeld? Neem dan contact met ons op. Ook mensen die informatie hebben over de mogelijke achtergrond van deze beschieting roepen we op om informatie te delen.

Bel ons

Bel met uw informatie via 0900-8844 met de districtsrecherche in Den Bosch. Geef tips anoniem door via Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000 of op de website www.meldmisdaadanoniem.nl.