Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drie doden bij verkeersongeval

Laatst gewijzigd op:

Anna Paulowna - In de nacht van vrijdag op zaterdag kwamen twee 16-jarige jongens en een 15-jarige jongen, alledrie afkomstig uit Anna Paulowna, om het leven bij een ongeval op de Sportlaan. De auto waar zij in zaten kwam even na middernacht tegen een lichtmast terecht.

Wegrijdende politieauto met zwaailicht in nacht

Door de klap werden enkele inzittenden uit de auto geslingerd. De drie jongens werden door omstanders en hulpverleners gereanimeerd. Hun verwondingen waren echter zo ernstig dat zij ter plaatse overleden.

Naar ziekenhuis

Een 20-jarige man uit Oudesluis en een 17-jarig meisje uit Anna Paulowna, die ook in het voertuig zaten waren gewond maar wel aanspreekbaar. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis waar bloed van hen afgenomen is.

Oorzaak nog onduidelijk

Op dit moment is onduidelijk wie de auto bestuurde en wat de oorzaak is van het ongeval. Hiernaar wordt onderzoek gedaan. Bent u getuige geweest en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 (lokaal tarief).

Update 2 september
De politie is druk bezig met onderzoek naar de toedracht van deze dodelijke aanrijding. Een 20-jarige man uit Oudesluis is aangehouden als verdachte. 

Slachtofferzorg

Er is door veel omstanders hulp verleend. Wij hebben echter niet van iedereen gegevens kunnen noteren. Heeft u hulp verleend en behoefte aan slachtofferzorg? Neemt u dan contact met ons op op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

 

 

2018170137/2018170160