Ga naar content

Getuigen gezocht van winkeloverval

Laatste update:

Den Haag - Drie onbekenden mannen beroofden zaterdagavond 15 september omstreeks 23:30 uur met geweld een winkel aan de Goeverneurlaan. De verdachten bedreigden het personeel met een wapen en gingen er met buit vandoor. De politie onderzoekt de overval.

Bord met politielogo

Direct na de overval belde een van de slachtoffers de politie. Onmiddellijk gingen agenten derwaarts en spraken met een slachtoffer. Hij vertelde dat er drie onbekenden omstreeks 23:30 uur de winkel in kwamen en hem met geweld beroofden van geld. Daarna renden de drie de winkel uit, via de Goeverneurlaan, rechtsaf de Van Oosterwijk Bruynstraat in. Daar zag het slachtoffer de verdachten in een donkerkleurige auto stappen en wegrijden richting de Laakkade. Vervolgens verloor hij de auto uit het oog. De politie zocht in de omgeving naar de drie, die in een donkerkleurig voertuig weggevlucht waren. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De eigenaar deed aangifte. De politie zoekt getuigen.

Signalementen
De drie verdachten waren donkergetinte mannen en droegen gezichtsbedekking tijdens de overval.
Een verdachte was 18 à 20 jaar oud, 1.75 meter lang en had een fors postuur. Hij droeg een zwart jack, een donkerkleurige spijkerbroek en zwarte schoenen.
De tweede verdachte was 17 à 18 jaar oud en opvallend klein, ongeveer 1.50 meter lang. Hij droeg een capuchon over zijn hoofd met daaronder zeer kort, gemillimeterd zwart haar. Verder droeg hij een zwart trainingspak met zwarte schoenen.
De derde verdachte was ongeveer 20 jaar oud, 1.60 meter lang met een slank postuur. Hij droeg een donkerkleurig trainingspak en zwarte schoenen.

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche Den Haag – Zuid zoekt getuigen van de overval. Hebt u de overval gezien of de drie verdachten op hun vluchtroute gezien? Bel ons dan op 0900-8844. Liever anoniem, bel M. 0800-7000.