Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Diverse aanrijdingen met letsel

Gepubliceerd op:

Sint-Maartensdijk / Tholen / Heerle / Stavenisse - Zaterdag 23 september 2018 raakten op diverse plaatsen in ons werkgebied mensen gewond na een verkeersongeval.

Op de Provincialeweg (N286) in Sint-Maartensdijk verloor een 41-jarige man uit Stavenisse zaterdagochtend rond 09.00 uur door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en vloog uit de bocht. De man kwam met zijn auto in een sloot terecht. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. 
Op de Eeweg in Tholen raakte een 61-jarige vrouw uit Tholen gewond toen zij in haar scootmobiel door nog onbekende oorzaak werd aangereden door de bestuurder van een landbouwvoertuig. Ze kwam hierdoor met haar scootmobiel in een sloot terecht. Ze is naar een ziekenhuis gebracht voor controle. 
Ook een 24-jarige vrouw uit Wouwse Plantage moest zaterdag naar het ziekenhuis na een verkeersongeval. De vrouw vloog zaterdagmiddag rond 16.10 uur op de Westelaarsestraat in Heerle door nog onbekende oorzaak met haar auto uit de bocht en kwam in de berm terecht. Haar auto is weggetakeld. 
Op de Stavenisseweg in Stavenisse is zaterdagavond rond 19.00 een 19-jarige vrouw uit Scherpenisse door onbekende reden met haar auto van de weg geraakt en van de dijk afgereden. De vrouw is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.