Ga naar content

Vanavond in Team West en Opsporing Verzocht

Laatste update:

Regio Den Haag - In opsporingsprogramma Team West is vanavond aandacht voor de beschieting van een coffeeshop op de Breestraat in Delft.

Team West Esther Coster

Beschieting coffeeshop | Delft
Op zondagochtend 16 september rond 05.55 uur wordt er een schietpoging gedaan op de Game in de Breestraat. Rond 08.28 uur schiet een onbekende daadwerkelijk op de Game. Hiervan worden camerbeelden getoond.

Verder komen ook de volgende zaken aan bod:

Overval op eethuis Paul Krugerlaan | Den Haag
Twee gemaskerde mannen overvallen op woensdag 15 augustus rond 21.00 uur een eethuis op de Paul Krugerlaan. De mannen bedreigen de eigenaresse en eisen geld. Een van de twee daders pakt geld uit de kassa en ze gaan er vandoor in de richting van de Brandtstraat. Er worden camerabeelden getoond van een dader met een witte pet.

Getuigenoproep Mommastraat Wateringen
Een man, die zegt gewapend te zijn, overvalt op maandag 3 september rond 05.30 uur een bejaarde vrouw in haar woning aan de Mommastraat. Hij neemt haar een bankpas af en eist de code. Met deze gestolen bankpas wordt vervolgens een groot geldbedrag opgenomen bij een pinautomaat aan de Heulweg in Wateringen. Er zijn helaas geen camerabeelden bij deze zaak.

Getuigenoproep schietincident Zoetermeer
In de nacht van maandag 3 en 4 september rond 02.45 uur worden schoten gelost bij Club Magnum in Zoetermeer. De mogelijke vluchtauto wordt in de Tesselschadestraat in Gouda brandend aangetroffen. Het gaat om een Seat Leon met Duitse kentekenplaten. De auto is gestolen op 30 of 31 augustus in de Jan Dammassestraat in Rotterdam. In deze zaak zijn helaas geen camerabeelden.

Tips WhatsApp tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips ook weer doorgeven via de WhatsApp tiplijn: 06-17214856

In Opsporing Verzocht is er naast aandacht voor de beschieting van de Delftse coffeeshop ook aandacht voor het neerleggen van een handgranaat en een poging brandstichting in de Neringstraat in Delft afgelopen juni:

Handgranaat / poging brandstichting Neringstraat Delft
Op 26 juni rond 23.00 uur wordt een handgranaat voor de deur van Garage Dino in de Neringstraat geplaatst. Op camerabeelden is te zien hoe iemand de handgranaat op 26 juni voor de deur neerlegt en wegrent. Rond 00.15 uur verschijnt iemand in beeld die aan het rolluik voelt. Op 28 juni rond 00.40 uur probeert een man die mogelijk eerder op de beelden te zien is geweest, de toegangsdeur te verbreken. Hij heeft op dat moment een jerrycan en potjes met vloeistof bij zich. Mogelijk wilde deze man brand stichten.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Ook woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur wordt Team West nog een aantal keer herhaald.

Opsporing Verzocht: iedere dinsdag om 20.30 uur op NPO 1. Woensdag wordt het programma rond 11.40 uur herhaald via NPO 2.