Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Bergse vrouw door geweld om het leven gebracht

Gepubliceerd op:

Bergen op Zoom - Afgelopen nacht is een 25-jarige vrouw in haar woning aan de Goudbaard door geweld om het leven gebracht. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

Omstreeks 01.13 uur krijgt een centralist van de meldkamer een bericht binnen over een dodelijk geweldsincident in een appartement aan de Goudbaard. Diverse eenheden worden naar het adres toegestuurd. Omdat er geen enkele reactie uit de woning komt proberen agenten de voordeur te forceren. Boven het lawaai uit horen zij ineens een klein kind hard huilen. De 4-jarige peuter is nadat de voordeur is opengebroken direct opgevangen en meegenomen naar het bureau. Voor hem is in samenwerking met de spoedzorg Jeugdzorg Brabant onmiddellijk een pleeggezin gezocht die hem verder opvangt.

Sporenonderzoek

Aangezien onbekend is of er in de woning nog een gewelddadig persoon aanwezig is, gaan diverse agenten met getrokken wapens naar binnen. In de woonkamer ligt de zwaar gewonde bewoonster die al overleden is. Verder is er niemand meer in de woning. Vervolgens heeft iedereen de ruimte verlaten om het sporenbeeld in de woning zo zuiver mogelijk te houden voor onderzoek. Het onderzoek is nog in volle gang.

Hebt u informatie?

Hebt u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek of weet u wie de dader is of waar deze op dit moment verblijft? Deel deze dan via 0900 8844, via de politieapp (06 12 20 70 06) of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 0800 7000 of het meldingsformulier van M (BVH 2018229372).