Ga naar content

Getuigen gezocht voor overval winkel

Laatste update:

De Bilt - Personeel van een winkel aan de Hessenweg werd woensdagmiddag 5 september overvallen. De recherche zoekt getuigen.

Rond 16.00 uur komt bij de meldkamer een melding binnen van een overval op een winkel aan de Hessenweg. De agenten gaan direct op de melding af, maar de dader is in onbekende richting is gevlucht. Ter plaatse spreken zij de slachtoffers en horen dat een man het winkelpersoneel heeft bedreigd en er met buit vandoor is gegaan.  De man is vertrokken op een damesfiets in de richting van de Looydijk.  Er is direct naar de verdachte gezocht in de omgeving, maar deze is niet aangetroffen.

Signalement

De verdachte is een blanke man met een stoppelbaardje en snor. Hij droeg een donkere pet, een donkere zonnebril en een bruine jas.

Getuigen gezocht

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de overval en kan daarbij informatie van getuigen goed gebruiken. Tips kunnen bij de politie worden gemeld via 0900-8844 of via onderstaand meldformulier. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000 of via Meld Misdaad Anoniem.