Ga naar content

Man aangehouden na overval tankstation

Laatste update:

Zoetermeer - De politie hield maandagmiddag 1 april een 27-jarige man uit Bussum aan als verdachte van een overval op een tankstation aan de Muzieklaan eerder in de ochtend. Bij de overval raakte niemand gewond.

Politie-embleem

Rond 11.50 uur kwam een man het tankstation binnen. Hij bedreigde een medewerker en eiste geld. De overvaller ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor in de richting van het winkelcentrum Buytenwegh. Niet veel later stapte de verdachte bij het winkelcentrum in de Randstadrail. Oplettende agenten konden de verdachte niet veel later in de tram aanhouden bij halte Voorweg Hoog door de Randstadrail een stopteken te geven. De man zit vast en wordt gehoord door de politie.

Overval tankstation Weidedreef
Vrijdagochtend 29 maart vond een overval plaats op een tankstation aan de Weidedreef in Zoetermeer. De politie onderzoekt of de vandaag aangehouden verdachte hierbij ook betrokken is geweest.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van beide overvallen. Heeft u informatie over de overvallen? Heeft u vlak voor of na de overvallen misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Of beschikt u over relevante camerabeelden in de omgeving van de Weidedreef of de Muzieklaan. Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.