Ga naar content

16-jarig meisje mishandeld en gepoogd te beroven

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Dongen - De politie is op zoek naar vier mannen die verdacht worden van een poging beroving en mishandeling van een 16-jarig meisje op de Procureurweg op donderdag tussen 21.45 en 22.00 uur.

Op donderdag 11 april 2019 om 21.45 uur fietste een 16-jarige meisje uit de omgeving van Dongen op de Procureurweg. Ter hoogte van een oversteekplaats, het is nog onduidelijk welke want er zijn er drie, werd ze door vier mannen vastgepakt. Ze werd op de grond gegooid en getrapt en geslagen. Ze wilde geld van haar en pakten haar tas. De vier mannen hadden allen handschoenen aan en een capuchon op hun hoofd. Door de schrik kan het meisje verder geen details geven van de mannen alleen dat er twee in een buitenlandse taal spraken mogelijk Pools. De mannen lieten haar, met haar fiets en tas, achter en gingen weg. Het meisje is naar huis gefietst en daar is de politie gebeld.

Getuigen gezocht

De politie is dringend op zoek naar mensen die iets van het incident gezien hebben. Of mensen die kort voor of na het incident de vier mannen gezien hebben. Misschien dat iemand op een andere manier kan helpen achter de identiteit van de mannen te komen door de combinatie van twee mogelijk Poolse mannen en twee Nederlandssprekende mannen. Alle informatie is welkom om dit laffe misdrijf op te lossen.
Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden
- via de banner onder dit bericht of
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999

Info