Ga naar content

Getuigenoproep ongeluk A2 Vianen

Laatste update:

Vianen - Bij een botsing tussen twee auto’s op de A2 nabij Vianen is dinsdagavond 16 april een 29-jarige man gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Politielogo op gevel

De politie kreeg rond 19.20 uur melding van het ongeluk op de A2 ter hoogte van hectometerpaal 73.7 bij Vianen. De politie trof twee beschadigde auto’s aan. Een van de auto’s, een witte Golf, was tot stilstand gekomen in de vangrail. De inzittenden van de Golf waren niet gewond. De inzittende van de andere auto, een 29-jarige man uit Amsterdam, is naar het ziekenhuis gebracht. 

De bestuurder van de Golf wordt verdacht van rijden onder invloed en het veroorzaken van een verkeersongeval. 

Onderzoek naar toedracht ongeluk

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Op de plaats van het ongeluk is sporenonderzoek gedaan en de auto’s zijn meegenomen voor onderzoek. Volgens getuigen was er sprake van roekeloos rijgedrag; de politie doet ook hier onderzoek naar. 

Help mee met politieonderzoek

De politie komt graag in contact met mensen die nog niet zijn gehoord. Heeft u het ongeluk zien gebeuren? Heeft u de witte Golf vlak voor het ongeluk al zien rijden op de A2? Of heeft u andere informatie die kan bijdragen aan het politieonderzoek? Bel dan 0900 8844 of anoniem 0800 7000. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen. Dank u wel.