Ga naar content

Politie zoekt nog twee verdachten van gewapende overval

Laatste update:

Kesteren - De politie is nog op zoek naar twee verdachten van de gewelddadige overval op een juwelier aan de Hoofdstraat in Kesteren donderdagochtend 18 april. Getuigen die voor, tijdens of na de overval iets hebben gezien wat kan helpen bij het onderzoek worden opgeroepen om zich te melden.

agente bakent gebied af met afzetlint

De overval vond plaats omstreeks 10.00 uur. De winkelier raakte gewond toen hij het gemaskerde drietal naar buiten verjoeg; hij is ter plaatse door ambulancemedewerkers nagekeken. Tijdens de vlucht van de verdachten werd één van hen door alerte omstanders tegengehouden; deze verdachte is door de politie aangehouden.

De twee andere verdachten zijn gevlucht op een scooter; beiden zijn ongeveer 20 a 25 jaar oud en dragen donkere kleding. Onder andere met de behulp van de politiehelikopter werd in de omgeving naar de verdachten gezocht. Helaas tevergeefs. De recherche is een onderzoek gestart naar de overval. Zowel in en rond de winkel wordt sporenonderzoek gedaan. Ook worden getuigen gehoord. Het is nog niet bekend of er buit is gemaakt.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien wat kan helpen bij het onderzoek. Misschien waren de drie mannen voorafgaand aan de overval al aanwezig in de buurt van de winkel. Of misschien hebben mensen hen gezien na de overval en nadat hun gezichten zichtbaar waren?

Alle informatie is welkom via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Foto’s of filmpjes

Foto’s en filmpjes van de overval of van de verdachten kunnen de politie enorm helpen om de signalementen van de verdachten helderder te krijgen. Heeft u foto's of filmpjes van hen? Dan kunt u deze uploaden via het onderstaande tipformulier.

2019168477 FjB