Ga naar content

Verdachte van overval op zonnestudio meldt zich na uitzending Team West

Laatste update:

Zoetermeer - Een 18-jarige man uit Zoetermeer is donderdag 25 april aangehouden na een uitzending van het opsporingsprogramma Team West van de regionale omroep. De man wordt verdacht van het plegen van een overval op een zonnestudio in zijn woonplaats.

Team West Esther Coster

Dinsdag 23 april vroegen wij aandacht voor de overval op zonnestudio Beautysun aan de Schoutenhoek. Zaterdag 2 februari rond 11.40 uur kwam daar een man binnen en bedreigde de eigenaresse met een mes. Op camerabeelden was te zien dat de man op straat liep met de kassalade.. Getuigen werd gevraagd zich bij ons te melden. Naar aanleiding van de uitzending hebben wij een aantal waardevolle tips ontvangen. Daarnaast werd de 18-jarige man herkend door bekenden. Zij hebben hem naar een politiebureau gebracht, waar hij is aangehouden. De uitzending van Team West en op social media gedeelde camerabeelden zijn in totaal bijna 175.000 keer bekeken.

De verdachte is maandag 29 april voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die bepaalde dat het voorarrest van de man met 14 dagen wordt verlengd.