Ga naar content

Twee vrouwen slachtoffer van diefstal met geweld, de politie zoekt getuigen

Laatste update:

Neerijnen - Twee vrouwen van 77 en 78 jaar uit de gemeente West-Betuwe zijn gister het slachtoffer geworden van een diefstal waarbij geweld is gebruikt. De auto van een van de vrouwen werd meegenomen. De politie zoekt getuigen.

De twee vrouwen kwamen na een wandeling rond een uur of 17.00 uur terug op de Van Pallandtweg in Neerijnen. De dames stapten in hun auto en toen zij weg wilde rijden lag er een man op de weg. Een van de vrouwen liep naar de man toe om te vragen of hij hulp nodig had. Op dat moment stond de man op een nam een sprint naar de auto. Hij probeerde vervolgens de andere vrouw achter het stuur vandaan te trekken. Na een behoorlijke worsteling slaagde de man erin om met de auto weg te rijden. De twee vrouwen liepen verwondingen op en moesten voor behandeling naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien in de buurt van de Van Pallandtweg. Heeft u iemand in deze buurt zien rijden in een grijs/blauwe Toyota Yaris, of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

2019149946 SP