Ga naar content

Verdachte aangehouden na schietincident Leuvenaarstraat

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Breda - De politie heeft zaterdagmiddag 10 augustus 2019 een 25-jarige man uit Breda aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident aan de Leuvenaarstraat een dag eerder. De verdachte heeft zichzelf gemeld bij de politie en zit momenteel vast voor verder onderzoek.

Vrijdagmiddag 9 augustus rond 17.25 uur is een 39-jarige man gewond geraakt nadat hij vanuit een auto beschoten is in de Leuvenaarstraat. De man is hierbij gewond geraakt en behandeld in het ziekenhuis, de schutter is nog voortvluchtig.

De identiteit van de vermoedelijke schutter is bij de politie bekend. Wij doen dan ook een dringende oproep aan de verdachte om zich bij de politie te melden.

Het incident zou mogelijk te maken hebben met een geschil eerder die dag. Als er mensen zijn die eerder die dag iets hebben gezien, dan roepen wij hen ook op zich te melden.

Heeft u tips of informatie over dit incident, meld dit dan:
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Update 13-08-2019

De 25-jarige verdachte die zich eerder op verzoek van de politie meldde, is zondagmiddag 11 augustus in vrijheid gesteld. Uit onderzoek blijkt dat de man niet betrokken is geweest bij het schietincident in de Leuvenaarstraat. Hij wordt daarom niet meer als verdachte aangemerkt. De recherche doet nog altijd onderzoek naar het incident.