Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man in elektrische rolstoel aangereden, automobilist rijdt door

Gepubliceerd op:

Den Bosch - De politie doet onderzoek naar een aanrijding waarbij een 48-jarige man in een elektrische rolstoel door een auto werd aangereden. De automobilist, die vermoedelijk in een bruine Renault Capture reed, ging er vervolgens vandoor.

De aanrijding vond plaats op dinsdag 13 augustus rond 16.05 uur op de kruising van de Dertien Loten en de Simon Stevinweg. De man in de rolstoel was aan het oversteken toen hij werd aangereden, ten val kwam en uit zijn rolstoel viel. Daarbij raakte hij lichtgewond. Na te zijn nagekeken door ambulancepersoneel kon het slachtoffer naar huis. De politie deed ter plaatse onderzoek.

Doorgereden

De automobilist die de aanrijding veroorzaakte ging er na de aanrijding vandoor in de richting van het centrum van Den Bosch. Er bleven verschillende onderdelen van de auto achter. Vermoedelijk raakte de rechterachterkant van de auto beschadigd. Het zou vermoedelijk gaan om een bruine Renault Captur. Het doorrijden na een aanrijding is strafbaar.

Getuigen

De politie zoekt getuigen van deze aanrijding en is op zoek naar de automobilist die doorreed. Mocht u meer van deze zaak afweten neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0900-7000.