Ga naar content

Karin Krukkert plaatsvervangend politiechef Rotterdam

Laatste update:

Nederland - Karin Krukkert is op dit moment werkzaam als hoofd operatiën binnen de eenheidsleiding Rotterdam. Met ingang van 1 oktober 2019 zal zij Helmoed Wierda opvolgen en gaat zij de functie van hoofd operatiën, teven plaatsvervangend politiechef van de eenheid Rotterdam vervullen.

karin krukkert

Hans Vissers, politiechef van de Eenheid Rotterdam; “Ik ben heel blij met de benoeming van Karin als plaatsvervangend politiechef. Met haar benoeming zorgen we niet alleen voor continuïteit binnen de eenheidsleiding Rotterdam, maar zorgen we ook voor kwaliteit en diversiteit in de top van de leiding van de eenheid. Ik wens haar mede namens de andere medewerkers van de eenheid veel succes en werkplezier.”

Betrokken politievrouw

Ook Henk van Essen, plaatsvervangend korpschef, is verheugd over deze benoeming. ”Karin is een betrokken politievrouw pur sang, die haar sporen zowel in de eenheid Den Haag als Rotterdam heeft verdiend. Zij heeft verstand van het vak, heeft oog voor de medewerkers, is bestuurlijk sensitief en heeft een verbindende stijl van leidinggeven. Als korpsleiding hebben we alle vertrouwen dat Karin ook deze functie tot volle tevredenheid zal uitvoeren.

Voorrecht

Karin Krukkert; ”Ik  beschouw het als een voorrecht om voor de eenheid Rotterdam deze functie te mogen vervullen. Sinds mijn eerste dag in de eenheid Rotterdam in januari 2017 voel ik me welkom en voel ik me thuis. Het werk is boeiend, de problematiek is in omvang, aard en frequentie indrukwekkend en de collega’s zijn betrokken, professioneel en vriendelijk. De hands on mentaliteit en het vermogen om snel mee te bewegen met de ontwikkelingen op specifieke thema’s zoals Cyber, ondermijning, innovatie en CTER maken de eenheid bijzonder. Het is voor mij betekenisvol om daar de  komende jaren aan bij te mogen dragen.”