Ga naar content

Update: Getuigen gezocht van straatroof

Laatste update:

Bilthoven - Naar aanleiding van berichtgeving op 17 augustus over de beroving op de Dwarsweg op vrijdag 16 augustus heeft de politie informatie ontvangen dat enkele dagen daarvoor waarschijnlijk eenzelfde incident heeft plaatsgevonden op dezelfde locatie. Tot heden is hiervan geen melding of aangifte gedaan. De politie sluit een verband met de overval van 16 augustus niet uit en roept slachtoffer en/ of mensen met meer informatie op om contact op te nemen met de recherche in Amersfoort via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via M-online.

Agent met portofoon en andere communicatiemiddelen

Persbericht dd 17 augustus:

Vrijdagavond 16 augustus werd een 47-jarige man uit Soest beroofd op de Dwarsweg. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen hun informatie door te geven. De man werd rond 22.50 uur door zes mannen onder bedreiging van een wapen van zijn spullen beroofd. De man raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. De zes gingen er daarna vandoor. De politie werd gealarmeerd. Agenten zetten de omgeving af en zochten de mannen, maar troffen hen niet meer aan. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis voor behandeling.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen, en mensen die meer weten over deze beroving, om contact op te nemen via 0900-8844, onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000.