Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update: Twee arrestaties voor bedreiging

Laatst gewijzigd op:

Bavel - De politie arresteerde zondag 18 augustus 2019 op De Leeuwerik rond 13u30 een man en een vrouw op verdenking van bedreiging c.q. poging doodslag.

De verdachten kwamen naar Bavel voor een civiele kwestie. Eén of beide verdachten hebben mogelijk naar vier personen bedreigingen geuit. Zij zijn daarvoor aangehouden. Het is nog onbekend wat er exact is gebeurd.  En de aangifte moet op dit moment nog worden opgenomen. De politie nam de auto waarin de verdachten reden in beslag voor onderzoek. De verdachten zitten vast voor verhoor.

Update: 

Het onderzoek naar de bedreiging in Bavel wordt voortgezet. De twee verdachten, een 33-jarige man en een 18-jarig meisje zitten vast. Hun woonplaats is niet bekend. Het voertuig is in beslag genomen, omdat het mogelijk gebruikt is bij de bedreiging c.q. poging doodslag. Agenten vonden de bumper van de auto bij een staldeur en mogelijk heeft de bestuurder op een of meerdere mensen in willen rijden. Ook zijn woordelijke bedreigingen geuit over een bom en een vuurwapen. Het terrein is onderzocht en er zijn geen wapens aangetroffen.