Ga naar content

Overval op restaurant in Bunnik

Laatste update:
Woordvoering:
Midden-Nederland

Bunnik - Op zondagavond 18 augustus om negen uur is een restaurant aan de Molenweg in Bunnik overvallen. De daders zijn na de overval te voet gevlucht in de richting van de kerk in Bunnik. De politie is een onderzoek begonnen naar de overval en hoopt dat getuigen zich melden. Ook is de recherche op zoek naar mensen die beschikken over camerabeelden.

Poging doodslag door stenen op de weg

Ongeveer een uur voor sluitingstijd, drongen drie overvallers via de ingang van de afhaalbalie het restaurant binnen. Twee van hen bedreigden het restaurantpersoneel en de enkele aanwezige gasten met een vuurwapen en een mes. Een derde dader wist zich intussen meester te maken de inhoud van de kassa. Daarna hebben zij het restaurant weer verlaten. De politie is direct een opsporingsonderzoek begonnen. Inmiddels zijn er van de drie daders signalementen bekend.

Signalement 1:
Man, rond de 17-19 jaar,tussen de 185-190cm,donkere jas of vest met capuchon, donkere trainingsbroek met lichte strepen aan de zijkant, masker met zwart/wit gezicht, lichtblauwe handschoenen. Deze dader droeg een mes bij zich.

Signalement 2:
Man, rond de 17-19 jaar,tussen de 185-190cm,donkere jas of vest met capuchon, donkere trainingsbroek met gekleurde strepen aan de zijkant, zwart masker, lichtblauwe handschoenen.

Signalement 3:
Man, rond de 17-19 jaar,rond de 180cm,vest met capuchon rood/bruin van kleur met bovengedeelte zwart van kleur, donkere trainingsbroek, zwart masker, lichtblauwe handschoenen. Deze dader droeg een vuurwapen bij zich.

De recherche zoekt getuigen van deze overval
De drie overvallers vluchtten te voet weg in de richting van de Sint-Barabarakerk in Bunnik. Mogelijk zijn ze daarna weggerend door de Koningin Julianalaan en vervolgens in de Burgemeester van de Weijerstraat. Waarschijnlijk hebben mensen de overvallers in of in de omgeving van het restaurant gezien op zondagavond, of heeft iemand een of meer daders op de vlucht zien lopen of rennen in Bunnik. Heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek naar deze overval of heeft u de beschikking over camerabeelden? Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000.