Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Hoogbejaarde vrouw gewond na (mogelijke) aanrijding

Gepubliceerd op:

Roosendaal - De politie doet momenteel onderzoek naar een mogelijke aanrijding tussen een fietser en een vrouw met een rollator, waarbij de fietser is doorgefietst zonder gegevens achter te laten.

Volgens een getuige botsten twee donderdagmiddag 19 december rond 12.30 uur tegen elkaar aan op de kruising Hendrik Gerard Dirckxstraat/ Laan van Brabant in Roosendaal. Eén van de betrokkenen, een 91-jarige vrouw uit Roosendaal die achter haar rollator liep, kwam hierbij ten val en is met onbekende (ernstige) verwondingen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht door ambulancemedewerkers. De getuige verklaarde aan de aanwezige politiemensen dat de fietser na de aanrijding is doorgereden.

Fietser, meld je bij ons!

De politie is op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren, of die iets meer kunnen vertellen over de doorgereden fietser. Het zou moeten gaan om een vrouw. Deze vrouw, of getuigen, worden verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Wanneer u wel informatie heeft, maar liever niet met de politie wilt praten en (gegarandeerd) anoniem uw tip wilt doorgeven, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem. (website: www.meldmisdaadanoniem.nl telefoon: 0800-7000)

Agenten zijn doende met het verzamelen van camerabeelden van de plaats van het ongeval. Als die beelden door de politie zijn ontvangen dan zullen ze uitgekeken worden. Ook naar de toedracht van het ongeval wordt onderzoek gedaan door de politie.