Ga naar content

Politie zoekt slachtoffer van valpartij Middelburg

Laatste update:

Middelburg - Donderdagochtend rond 11.30 uur surveilleerden agenten ter hoogte van het Damplein in Middelburg. Ze stuitten daar op een eenzijdig ongeval. Een vrouw op een fiets was onderuit gegaan, mogelijk was de oorzaak een gladde substantie die op straat lag.

Omdat de vrouw mogelijk verwondingen had opgelopen werd een ambulance gewaarschuwd. Tijdens het wachten op de ambulance zagen de agenten ook nog een man onderuit gaan op de gladde straat. Beide betrokkenen zijn onderzocht door de ambulancemedewerkers. Zij konden zich op eigen gelegenheid later bij de eerste hulp melden. Er is geen verdere informatie bekend over de aard van hun verwondingen.

Door de politie werd een stuk van de straat afgezet zodat medewerkers van de gemeente Middelburg de gladde straat kon schoonmaken. Voor zover bekend zijn er niet meer ongelukken gebeurd.

Mogelijke veroorzaker bekend

Bij de politie heeft zich inmiddels een mogelijke veroorzaker gemeld. Omdat die veroorzaker zich verantwoordelijk voelt voor de valpartijen en hij deze incidenten graag wil oplossen, is de politie nog op zoek naar de gegevens van de meneer die is gevallen. Hij wordt verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of via What’s App (06-12207006). Bij contact met de politie wordt hem gevraagd om het registratienummer van deze zaak te vermelden. Dat is 2019-304627.

Update 21/12-2019 15.37 uur

Naar aanleiding van de berichtgeving in de media en op sociale media met betrekking tot de valpartijen in Middelburg heeft het mannelijke slachtoffer zich in verbinding gesteld met de politie. De agenten die bij het voorval betrokken waren zullen bemiddelen in het contact tussen de veroorzaker en de twee slachtoffers.