Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht overval op juwelier

Gepubliceerd op:

Den Haag - Een juwelier in Den Haag is dinsdag 24 december om 11:15 uur door twee mannen overvallen. De twee verdachten namen sieraden mee en zijn nog voortvluchtig.

Politie afzetlint

Op het moment van de overval was er een medewerker aanwezig in de winkel aan de Paul Krugerlaan. Twee mannen bonden deze medewerker vast. De overvallers gingen er met sieraden vandoor richting de Engelenburgstraat. Niemand raakte gewond. Het slachtoffer kon een summiere beschrijving geven van zijn belagers:
De eerste verdachte is een blanke man, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Kaal, zwarte jas, zwarte broek en zwart T-shirt. Hij had een rood geruite shopper bij zich. De tweede verdachte is een blanke man, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en kaal.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.