Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden voor geven van kopstoot

Gepubliceerd op:

Vlissingen - Maandagmiddag rond 16.00 uur meldde een 16-jarig slachtoffer van een mishandeling zich bij de politie.

De jongen verklaarde dat hij, zonder hem bekende reden, een kopstoot had gekregen van een andere jongen. Dit vond plaats op de Smallekade in Vlissingen. Agenten hebben, naar aanleiding van het opgegeven signalement en verklaringen die getuigen hebben afgelegd, een onderzoek ingesteld en kwamen achter de gegevens van de verdachte. Ze zijn naar het huis van de verdachte gereden, maar troffen daar de verdachte niet aan. Aan familie is met klem verzocht om de jongen zich te laten melden op het politiebureau.

Aangehouden en ingesloten

Dat gebeurde omstreeks 18.00 uur. De jongeman (17 jaar en afkomstig uit Vlissingen) is aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. Hij heeft daar de nacht doorgebracht en zal dinsdag door rechercheurs worden gehoord. De 16-jarige jongen heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij liep letsel op. Er is een GGD-arts naar het politiebureau gekomen om het letsel van het slachtoffer te bekijken en te omschrijven voor in het proces-verbaal. Door drie getuigen zijn verklaringen afgelegd bij de politie.

Van een andere jongeman, die eveneens bij de mishandeling betrokken was, kreeg het slachtoffer nog enkele vuistslagen. Ook deze jongen wordt verzocht zich te melden op het politiebureau voor het afleggen van een verklaring.