Ga naar content

Ramkraak vuurwerkwinkel, getuigen gezocht

Laatste update:

Tilburg / Waalwijk - De politie is op zoek naar getuigen van een ramkraak op een vuurwerkwinkel aan de Leenherenstraat in Tilburg op woensdag 25 december. De ramkraak is rond 04:00 uur gepleegd, de 4 mogelijke daders maakten o.a. gebruik van een witte bestelbus. De bestelbus is in de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 december gestolen aan de Schouwslootweg in Waalwijk, ook van dit incident zoekt de politie getuigen.

Vuurwerk

Rond 04:20 uur werd gemeld dat meerdere personen zich verdacht gedroegen rond een pand aan de Leenherenstraat. Vier personen renden de vuurwerkwinkel uit, twee vertrokken in de witte bestelbus en de andere twee in een zwarte personen auto. Beide voertuigen gingen er met hoge snelheid vandoor.  Er is voor honderden kilo’s aan vuurwerk weggenomen.De witte bestelbus is vanochtend rond 04:00 uur door agenten op een parkeerplaats in Tilburg aangetroffen. 

Getuigen gezocht

Heeft u in de vroege ochtend van woensdag 25 december rond 04:00 uur iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Leenherenstraat in Tilburg? Of heeft u misschien meer informatie over de diefstal van de witte bestelbus aan de Schouwslootweg in Waalwijk? Beschikt u mogelijk over (camera)beelden? De politie komt graag met u contact. Dit kan via:
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)